Lounge in zeecontainer is de toekomst.

Praktisch, Snel geplaatst en ecologisch. De zeecontainers zoals wij ze kennen vanop de vrachtschepen, bieden een tal van mogelijkheden.

Liv-art - Lounge met bar

Een zeecontainer heeft zijn standaard afmetingen. Uiteraard kunt een zeecontainer wel plaatsen hoe u het zelf wenst. Je kunt kiezen om er twee tegen elkaar te plaatsen of misschien in en L-vorm. Geen enkel idee is te gek voor ons, bij Liv-art staan we volledig open voor de geweldige ideeën van onze klanten. Zo hopen we uw droom lounge te realiseren in uw eigen tuin.

Hieronder som ik alvast voor u de standaard afmetingen van de zeecontainers die wij bij Liv-art in de aanbieding hebben.

 • 10ft container heeft volgende afmetingen: 3m (L) x 2,4m (B) x 2,6m (H)
 • 20ft container heeft volgende afmetingen: 6m (L) x 2,4m (B) x 2,6m (H)
 • 40ft container heeft volgende afmetingen: 12m (L) x 2,4m (B) x 2,6m (H)
 • 40ft container kunnen we indien gewenst ook inkorten naar bijvoorbeeld 9m

Het voordeel aan een zeecontainer is dat het verplaatsbaar is. Hierdoor heeft u in principe geen vergunning nodig als u binnen een oppervlakte van 40m² blijft. Ook moet u zelf geen fundering voorzien. Wij voorzien bij levering betonpalen voor elke hoek van de container en dit is voldoende om uw container veilig op te plaatsen. Indien u een van de nutsvoorziening (water/elektriciteit) wenst, vragen wij onze klanten de aansluiting zelf te voorzien voor de dag van de plaatsing. Zo kunnen wij de dag zelf alles aansluiten en controleren dat het volledig werkt.

I.v.m de binnen/ buiten afwerking ligt het allemaal in uw handen. Behoud u liever de containerlook? Of kiest u om de container te bekleden met hout? Ook hier kunt u het zo gek niet bedenken en wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen zo goed mogelijk te voldoen.

Liv-art - Lounge met bar

Wenst u uw ideeën met ons te bespreken via een gesprek. Aarzel dan niet om via het contact formulier een aanvraag te doen voor een afspraak. Zo kunnen we samen met u al de mogelijkheden rustig overlopen.

2 reacties

  1. Beste
   Dit is mogelijk. U kunt alvast een kijkje nemen bij onze realisaties ‘Carport’. Daarnaast mag u ons ook altijd contacteren voor meer info.
   Team Liv-art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *