Wooncontainer

Heeft u een grond gekocht? Of heeft u familieleden die bij u in de tuin willen komen wonen? Liv-art bouwt zeecontainers om tot een tijdelijke/ permanente wooncontainer naar u stijl en maat. Dit allemaal met een aanvaardbare prijs.

Daarnaast heeft een containerwoning een tal van voordelen. In de eerste plaats is het een bijzonder product. In een containerwoning overnachten is in plaats van een standaard (rij-)woning en manier van bijzonder wonen mits het er gelijkaardig uitziet aan de binnenzijde. Anderzijds is een zeecontainer sterk, snel gebouwd en zo veilig als een huis!

Als laatste voor de milieubewuste levensgenieters is een containerwoning nog eens milieuvriendelijk indien u kiest voor een tweedehandse zeecontainer.

WONING UIT ZEECONTAINER

Vraag en aanbod naar container woningen wordt steeds groter. Liv-art werkt graag mee om voor u een haalbare oplossing te vinden. Ouders, kinderen, familie, vrienden die graag hun eigen plekje in jou tuin wensen, bij Liv-art is vrijwel alles mogelijk. Deze wooncontainer is voorzien van water, elektriciteit, verlichting, airco/ verwarming, bredere deuropeningen voor eventuele rolstoelgebruikers en de buitenkant is bekleed met Thermowood.

2 PERS. WOONCONTAINER

Zeecontainer omgebouwd tot een woning. Het gaat hier over 2 zeecontainers die aan elkaar zijn geplaatst. Deze creatie beschikt over een keuken, badkamer met inloop douche, woonkamer en 1 slaapkamer.

Heeft u na het bekijken van bovenstaande projecten het gevoel dat dit iets is wat u zocht? Wenst u extra informatie rond de wetgeving of uw wensen/ideeën met ons te bespreken? Doe dan zeker een aanvraag, wij helpen u graag verder.