Wooncontainer

Heeft u een grond gekocht? Of heeft u familieleden die bij u in de tuin willen komen wonen? Liv-art bouwt zeecontainers om tot een tijdelijke/ permanente woning naar u stijl en maat. Dit allemaal met een aanvaardbare prijs.

WONING UIT ZEECONTAINER

Vraag en aanbod naar container woningen wordt steeds groter. Liv-art werkt graag mee om voor u een haalbare oplossing te vinden. Ouders, kinderen, familie, vrienden die graag hun eigen plekje in jou tuin wensen, bij Liv-art is vrijwel alles mogelijk. Deze wooncontainer is voorzien van water, elektriciteit, verlichting, airco/ verwarming, bredere deuropeningen voor eventuele rolstoelgebruikers en de buitenkant is bekleed met Thermowood.

2 PERS. WOONCONTAINER

Zeecontainer omgebouwd tot een woning. Het gaat hier over 2 zeecontainers die aan elkaar zijn geplaatst. Deze creatie beschikt over een keuken, badkamer met inloop douche, woonkamer en 1 slaapkamer.

Heeft u na het bekijken van bovenstaande projecten het gevoel dat dit iets is wat u zocht? Wenst u extra informatie of uw wensen/ideeën met ons te bespreken? Doe dan zeker een aanvraag, wij helpen u graag verder.