Praktijkruimte

Van thuis uit werken kan vaak een hele aanpassing zijn. Om de werkomgeving zo aangenaam mogelijk te maken werkt Liv-art volledig naar de wensen van onze klanten. Iedere job is anders en heeft daarom een andere omgeving nodig. Met de zeecontainer is er vrij wel altijd een mogelijkheid om toch van thuis uit te kunnen werken.

(KINDER-)COACH RUIMTE

De 20ft zeecontainer werd gecreëerd als praktijkruimte voor een coach. Ideaal! Niet te groot, niet te klein, veel licht en dicht bij huis. De zeecontainer is aan twee wanden afgewerkt met Ayous. De binnenkant is volledig geïsoleerd en voorzien van een Vinyl vloer. Om een open gevoel te creëren werd er gekozen voor een grote schuifraam. 

KANTOORRUIMTE

Zeecontainers geven niet enkel de mogelijkheid om in te genieten of mensen in te ontvangen. Deze zeecontainer dient als werkruimte. Veel licht, net genoeg ruimte en voorzien van toiletruimte en mini keuken. Perfecte omgeving om klanten in te ontvangen.

PRAKTIJKRUIMTE

Deze klant zocht een plekje voor zichzelf. Een eigen plekje waar ze hun droom job in konden uitoefenen. Deze 20ft zeecontainer is rondom bekleed met Thermowood Z-profiel. Uitgerust met een strakke binnenbekleding, toiletruimte en een grote pvc schuifraam.

Heeft u na het bekijken van bovenstaande projecten het gevoel dat dit iets is wat u zocht? Wenst u extra informatie of uw wensen/ideeën met ons te bespreken? Doe dan zeker een aanvraag, wij helpen u graag verder.