Glazenschuifwanden

Heb je thuis een lounge of een opengebouw waar je graag in vertoeft? Maar kun je er ’s avonds niet lang blijven zitten omdat het te fris wordt? Kortom Liv-art biedt jou met onze glazen schuifwanden de oplossing voor deze problemen.

Doordat wij hoofdverdeler zijn van de Kempen, kunnen wij jou een ruim aanbod aan schuifwanden aanbieden. Met onze glazenschuifwanden kan elke ruimte volledig afgesloten worden, maar blijft het mooie strakke geheel bewaard. Ter conclusie met deze schuifwanden breng je het buitengevoel gewoon naar binnen, evenals staat kwaliteit bovenaan. 

WAAR

In de eerste plaats bekijk je waar je de glazenschuiframen wenst. Geef je favoriete plekje iets nieuws!

MEET

Vervolgens meet je de exacte afmetingen op in centimeter zowel in de lengte als in de hoogte (dagmaat).

BESTEL

Daarnaast vul je het onderstaande invulformulier in en bestel meteen jouw glazenschuifwanden.

GENIET

Na akkoord van de offerte worden uw glaspanelen bestelden. Uiteindelijk worden de schuifwanden bij u thuis geleverd en geplaatst.

Algemene informatie

Met de volgende stappen kunt u snel en gemakkelijk alles zelf bepalen naar uw eigen wensen. Volg rustig alle stappen voor het meten en samenstellen van uw schuifwanden. Hierna bent u vrij om ons op de hoogte te brengen met het onderstaande aanvraagformulier. Vervolgens bezorgen wij u een offerte voor uw toekomstige schuifwanden.

OFFERTE FORMULIER