Opendeurweekend

Op 1 & 2 april opende we voor de eerste keer onze deuren van ons atelier. 

Wat zijn we dankbaar voor dit fantastische weekend en enorm tevreden met jullie opkomst. De vele nieuwsgierige onder jullie kwamen van ver buiten de Kempen om toch een bezoek te brengen aan ons atelier. Enorm bedankt aan iedereen die we mochten verwelkomen tijdens dit weekend!

Voor wie het gemist heeft geen paniek, onze deuren zullen altijd openstaan om jullie te verwelkomen. Zit je met vragen of wil je jullie ideeën met ons bespreken. Neem snel contact op met ons en dan zien we jullie graag in ons atelier.

Liv-art - Opendeurweekend 2023
Liv-art - Opendeurweekend 2023
Liv-art - Opendeurweekend 2023

Als laatste zouden we nog enkele personen willen bedanken voor de aanwezigheid en de hulp die we gekregen hebben tijdens ons opendeurweekend.

Als eerste het Liv-art team, die heel het weekend klaar stond om jullie allemaal zo goed mogelijk te informeren en verder te helpen. Daarnaast ook onze vaste kraanman Willy Van Dun die zijn kraan bij ons op een originele manier kwam opstellen, Martine’s Delights voor de lekkere hapjes, Deuxamis voor de leuke aankleding van onze containers en Prik&Tik Merksplas om ervoor te zorgen dat we ieders van jullie een drankje konden aanbieden.