Opendeurweekend

WAT HEBBEN WE WEER FANTASTISCH NIEUWS VOOR JULLIE!!!

Graag kondigen we hierbij aan dat we op 27 & 28 april 2024 voor de tweede keer onze deuren van ons atelier weer openen. Wij verwelkomen jullie heel graag met een hapje en een drankje. Daarnaast maken we dit weekend ook tijd om te luisteren naar jullie ideeën en bekijken we samen naar een mooi project om jouw droomtuin mee te creëren.

Voor wie deze data niet past… Geen paniek, onze deuren zullen altijd openstaan om jullie te verwelkomen. Zit je met vragen of wil je jullie ideeën al eerder met ons bespreken. Neem snel contact op met ons en dan zien we jullie graag in ons atelier.

Liv-art - Opendeurweekend 2023
Liv-art - Opendeurweekend 2023
Liv-art - Opendeurweekend 2023

Praktische informatie

Zat 27 april: 10u – 18u

Zon 28 april: 10u – 17u

Koekhoven 32

B-2330 Merksplas

Wat staat er 27 & 28 april op de planning of wat zul je kunnen bewonderen…

Als eerste staan we dit weekend met heel ons team klaar om jullie te ontvangen en zo goed mogelijk verder te helpen. Er zullen enkele modellen te bezichtigen zijn, maar ook stellen we graag ons nieuwste producten voor. Daarnaast zal onze vaste kraanman Willy Van Dun ook te bewonderen zijn met zijn nieuwste kraan. Martine’s Delights zal ook dit jaar weer zorgen voor heerlijke hapjes en Prik&Tik Merksplas voor de drankjes.

Maar uiteraard staan er nog verrassende dingen voor jullie klaar! Ben je benieuwd? Kom dan zeker eens langst tijdens ons opendeurweekend!