Luxe in een zeecontainer

Ooit al eens na gedacht over de mogelijkheden van een zeecontainer? Met Liv-art bekijken we het graag samen met u. Geen enkel idee is te zot voor ons.

Liv-art - Lounge zeecontainer

Liv-art is gespecialiseerd in het ombouwen van zeecontainers tot o.a. Poolhouses, lounges, tuinhuizen, tuinkantoren, etc. En dat volledig op maat van onze klanten. 

Met dank aan onze klanten hebben we met Liv-art al een tal van prachtige projecten mogen realiseren. Onder andere deze lounge, gecombineerd met tuinhuis. Basis indeling, maar ideaal om gezellig vrienden uit te nodigen en om gereedschap op te bergen. Wat heeft u nog meer nodig? De lounge is afgewerkt met een grote vaste raam op de kopse kant, een tuinhuis van 2mx2m, rondom afgewerkt met Triple ayous, als ook is de achterwand van de lounge afgewerkt met witte volkern platen voor een strak geheel. 

Bent u al volledig aan het wegdromen van een gelijkaardig project? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden om zo uw droomproject te kunnen realiseren.

Liv-art - Lounge zeecontainer