container

Nieuw concept, nieuwe uitdaging en een schitterend eindresultaat!

Moderne container hebben wij mogen plaatsen in Retie.

De container wordt gebruikt als lounge in combinatie met een tuinhuis. Deze creatie heeft een oppervlakte van 14,4m². De lounge beschikt ook over een tuinhuis achterin, deze is verscholen achter de Ayous Thermowood hout wand. Als verlichting hebben we er hier voor gekozen om led verlichting te plaatsen achter de achterwand, om een gezellige maar strakke sfeer te creëren.

Met dit eindresultaat hebben we onze klant weer tevreden gemaakt en kunnen we verder naar een nieuwe creatie van een unieke container. En wie weet staat deze dan binnenkort wel in jou tuin…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *