Lounge house met glazen schuifwanden

Weer eens een groter concept.

Deze 40 ft container beschikt over grote schuiframen aan wederzijdse kanten. Hierdoor creëer je veel licht en ruimte en blijf je het zicht doorheen je tuin bewaren. Aan deze unieke container is een tweede container tegen geplaatst in een L-vorm dat gebruikt wordt  als tuinberging.

Wilt U ook zo een uniek stuk in jou tuin? Aarzel dan niet om ons te contacteren en dan bouwen wij ook zo een schitterende container om naar uw wensen.

Lounge gecombineerd met tuinhuis

Deze moderne container hebben wij mogen plaatsen in Retie.

De container wordt gebruikt als lounge in combinatie met een tuinhuis. Deze creatie heeft een oppervlakte van 14,4m². De lounge beschikt ook over een tuinhuis achterin, deze is verscholen achter de Ayous Thermowood hout wand. Als verlichting hebben we er hier voor gekozen om led verlichting te plaatsen achter de achterwand, om een gezellige maar strakke sfeer te creëren.

Met dit eindresultaat hebben we onze klant weer tevreden gemaakt en kunnen we verder naar een nieuwe creatie van een unieke container. En wie weet staat deze dan binnenkort wel in jou tuin…

Poolhouse gecombineerd met tuinhuis

Wij zijn weer van start gegaan met de bouw van een poolhouse +/- 24m² gecombineerd met een tuinhuis 4,8m². Op aanvraag van de klant zal de container voorzien worden van van een 6 -delige harmonicaraam om een volledig opening te creëren. Ook zal het afgewerkt worden met een mat zwarte kleur. De vloer en de achterwand zullen bekleed worden met een harde houtsoort.