Tuinbar

Bent u een echt feestbeest? Of houdt u ervan om feestjes te geven. Met de tuinbar gecreëerd van een zeecontainer kunt u elke avond genieten in uw eigen tuin.

ZOMERBAR ZEECONTAINER

Van een Liv-box naar een zomerbar. Zoals bij Liv-art bekend is vrijwel alles mogelijk. Hierbij gaat het om een 20ft zeecontainer omgebouwd tot afhaal container, voorzien van twee luiken en een inkomdeur. Super mooi project! Wens je het project te bezichtigen en even te genieten van een heerlijk drankje? Neem zeker een kijkje bij deze pop-up zomerbar SAS 4 in Dessel.

KLEURRIJKE RETRO TUINBAR

Op vraag van onze klant heeft Liv-art deze container mogen creëren. Met een touche uit onze vorig project hebben we nu een mooi eindresultaat gecreëerd.

Als aanvulling bij dit project hebben we onze nieuwe schuiframen. De glazen schuifwanden zorgen voor een breekpunt tussen het nieuwe en de retrostijl. De perfecte combinatie voor een project bij Liv-art…

LOUNGE MET TUINBAR

Ook Liv-art laat soms zijn fantasieën de vrije loop. Hierdoor hebben ze deze unieke tuinbar gecreëerd.

Deze lounge met tuinbar heeft een herbruikbare structuur. Zo is de achterwand gemaakt van palettenhout, beschikt de zeecontainer over een bar met bij passende barkrukken.

Het unieke aan deze omgebouwde container is dat deze helemaal afgesloten kan worden. Aan de zijwand ziet u een grote raam en de voorkant is voorzien van luiken. Hierdoor is de container helemaal afsluitbaar.