Praktijkruimte

Van thuis uit werken kan vaak een hele aanpassing zijn. Om de werkomgeving zo aangenaam mogelijk te maken werkt Liv-art volledig naar de wensen van onze klanten. Iedere job is anders en heeft daarom een andere omgeving nodig. Met de zeecontainer is er vrij wel altijd een mogelijkheid om toch van thuis uit te kunnen werken.

(KINDER-)COACH RUIMTE

De 20ft zeecontainer werd gecreëerd als praktijkruimte voor een coach. Ideaal! Niet te groot, niet te klein, veel licht en dicht bij huis. De zeecontainer is aan twee wanden afgewerkt met Ayous. De binnenkant is volledig geïsoleerd en voorzien van een Vinyl vloer. Om een open gevoel te creëren werd er gekozen voor een grote schuifraam. 

KANTOORRUIMTE

Zeecontainers geven niet enkel de mogelijk om in te genieten of mensen in te ontvangen. Deze zeecontainer dient als werkruimte. Veel licht, net genoeg ruimte en voorzien van toiletruimte en mini keuken. Perfecte omgeving om klanten in te ontvangen.

PRAKTIJKRUIMTE

Deze klant zocht een plekje voor hun zelf. Een eigen plekje waar ze hun droom job in konden uitoefenen. En ja, ze hebben hun plekje gekregen. Deze 20ft zeecontainer is rondom bekleed met Thermowood Z-profiel. Uitgerust met een strakke binnenbekleding, toiletruimte en een grote pvc schuifraam.